SERVERINGSTIPS

Kullamust Äpple är vårt original sedan 1929. Kullamust innehåller utvalda äpplen som kallpressats och tappats på flaska.  En bra äpplemust har en väl avvägd balans mellan syra, sötma och arom. Must är en fantastisk måltidsdryck som passar lika bra till asiatisk mat som till husmanskost.

Kullamust Äpple & Hallon, som kryddats med ett toppskott mynta är en fräsch must, som gifter sig fint med smakrikare rätter, t.ex. rökt eller grillat. Den friska musten skapar tillsammans med de kryddiga smakerna en bra balans!

Kullamust Äpple & Jordgubb, som kryddats med en nypa kardemumma, är en must som passar utmärkt till ljusare kött och mildare kryddad mat.

Kullamust Äpple & Päron, som kryddats med ingefära, har tack vare denna brytning en lite högre fräschör. Ett utmärkt alternativ till rätter med smakrika ostar, t.ex. en sallad, smörgåsar eller till en ostbricka.

Kullamust Äpple & Rabarb är vårt senaste tillskott! Det är en god törstsläckare och en frisk drinkbas. Häll upp i ett vackert glas tillsammans med isbitar!

Kullamust Äpple & Kanel, som toppats med vanilj är en god törstsläckare och perfekt drinkbas. Den är lika god varm som kall!