MUST MYSA I MJÖHULT – ÖPPET ÅRET RUNT!

Musteributik & Fikeri

Här i vår mysiga fabriksbutik hittar du alla våra härliga Mustar. Vi säljer små och stora flaskor, toppskick och andrahandsortering. Vi har specialmust som inte går att hitta någon annan stans än just här i lilla Mjöhult. Bland annat Mustmästarens egna favoriter och hans senaste kreationer.

Dessutom är vi alltid först ut med Kullamusts nyheter.

I vårt café hittar du hembakade kakor, egenkomponerade popcornkreationer och riktigt gott kaffe.

Vi serverar lite lättare mat, färgglad, smakrik och fräsch. Vi erbjuder öl, vin, cider och såklart must, hämtat direkt från bryggerier i Höganäs och Vingårdar Uppe på Kullaberg. 

 

MENYN >>

BUTIKEN >>

ÖPPETTIDER >>

ÄPPELINLÄMNING >>

Flicka njuter av en god kopp kaffe på Musteriet i Mjöhult

HITTA HIT!

Vi finns på Mjöhultsvägen 354, 263 93 Höganäs

Mail: butiken@kullamust.se

Telefon: 0760-32 66 95

Specialister på specialkost!

I vår restaurang lagar vi kötträtter med mycket kärlek. Men vi är inte rädda för en utmaningar och har ett brett sortiment med vegitariska, veganska och glutenfria alternativ.
Det är ett fåtal av våra tallrikar som inte vi serverar som vegeitariskt alternativ, och en bråkdel som vi inte kan trolla fram som veganskt eller glutenfritt.
Vi försöker vara ett av de bästa matställena i Höganäs för sällskap med många viljor.

Vegetarisk pizza på Kullamust
På Kullamust serverar vi kaffe i finporslin, allt för den där hemtrevliga känslan på utflyckten

En fika om dagen är bra för magen!

Vi vet att Kullabygden kryllar av fantastiska gårdsbutiker och smultronställen, men Fikeriet på Kullamust är verkligen ett MUST VISIT!

I de forna Mekaniska verkstadens lokaler i Mjöhult serverar vi hembakta kakor, gott kaffe och såklart vår egna äppelkaka.Bland oljeinpyrda golv och valsar i taket hänger tokiga lampor och kreativ inredning blandat med gamla prylar. Atmosfären är en smula bohemisk men så välkomnande.

Titta förbi och se själva, vi är väl värda ett besök!

FYRBENTA VÄNNER

Vi älskar dina älsklingar!

Här i fiket är alla välkomna, stora som små, håriga eller fjäderbetäckta så länge alla är trevliga och kan umgås på ett sjysst sätt.
Så tveka inte på att ta med dem på lite fika. Hundar, katter eller giraffer, bara kom vi har högt i tak!

Fint litet trepack med Kullamust.
Glada barn letar möss i fabriksbutiken
Kullados på utställning i Fikeributiken på Kullabygdens musteri.
Hylla fylld av läskande  äppelmust, alkoholfritt, sockerfritt och så gott.

MUST MYSA

Man ska ha det gott i Mjöhult.
Så därför är vårt fikeri öppet mest hela tiden. Pizza, pajer och självklart äpplekaka står på menyn, samt en massa andra goa grejer. I Fikeriet är det Hedda Fager som sköter ruljangsen: ”Jag gillar att måla med mat. Det kan låta lite konstigt men det är så jag lagar, utan krusiduller och med mycket kärlek.”
Här ligger också butiken där du kan botanisera bland vårt sortiment av äpplemust i många olika varianter och smaker.
Fikeriet och butiken är ett stycke historia i sig. Tidigare var det platsen för Oskar Anderssons mekaniska verkstad. Nu är det mycket snack, från våra gäster som umgås och trivs, och mycket verkstad från Hedda, som alltid är i full gång: ”Som med maten så är det också med Fikeriet, det ska vara som att komma in i en stor kram. Öppet, jazzigt och familjärt, som musteriet i övrigt.”

Varmt välkommen!