MUST MYSA I MJÖHULT – ÖPPET ÅRET RUNT!

Musteributik & Fikeri

Här i vår mysiga fabriksbutik hittar du alla våra härliga Mustar. Vi säljer små och stora flaskor, toppskick och andrahandsortering. Vi har specialmust som inte går att hitta någon annan stans än just här i lilla Mjöhult. Bland annat Mustmästarens egna favoriter och hans senaste kreationer.

Dessutom är vi alltid först ut med Kullamusts nyheter.

I vårt café hittar du lite lättare mat, färgglad, smakrik och fräsch. Vi erbjuder öl, vin, cider och såklart must, hämtat direkt från bryggerier i Höganäs och Vingårdar Uppe på Kullaberg.

 

MENYN >>

BUTIKEN >>

ÖPPETTIDER >>

ÄPPELINLÄMNING >>

HITTA HIT!

Vi finns på Mjöhultsvägen 354, 263 93 Höganäs

Mail: butiken@kullamust.se

Telefon: 0760-32 66 95

På Kullamust serverar vi kaffe i finporslin, allt för den där hemtrevliga känslan på utflyckten

En fika om dagen är bra för magen!

Vi vet att Kullabygden kryllar av fantastiska gårdsbutiker och smultronställen, men Fikeriet på Kullamust är verkligen ett MUST VISIT!

I de forna Mekaniska verkstadens lokaler i Mjöhult serverar vi  kakor, gott kaffe och såklart äppelkaka. Bland oljeinpyrda golv och valsar i taket hänger tokiga lampor och kreativ inredning blandat med gamla prylar. Atmosfären är en smula bohemisk men så välkomnande.

Titta förbi och se själva, vi är väl värda ett besök!

FYRBENTA VÄNNER

Vi älskar dina älsklingar!

Här i fiket är alla välkomna, stora som små, håriga eller fjäderbetäckta så länge alla är trevliga och kan umgås på ett sjysst sätt.
Så tveka inte på att ta med dem på lite fika. Hundar, katter eller giraffer, bara kom vi har högt i tak!

Fint litet trepack med Kullamust.
Glada barn letar möss i fabriksbutiken
Kullados på utställning i Fikeributiken på Kullabygdens musteri.
Hylla fylld av läskande  äppelmust, alkoholfritt, sockerfritt och så gott.

MUST MYSA

Man ska ha det gott i Mjöhult.
Så därför är vårt fikeri öppet mest hela tiden. Sallad, paj och självklart äpplekaka står på menyn, samt en massa andra goa grejer. Här ligger också butiken där du kan botanisera bland vårt sortiment av äpplemust i många olika varianter och smaker.
Fikeriet och butiken är ett stycke historia i sig. Tidigare var det platsen för Oskar Anderssons mekaniska verkstad. ”Som med maten så är det också med Fikeriet, det ska vara som att komma in i en stor kram. Öppet, jazzigt och familjärt, som musteriet i övrigt.”

Varmt välkommen!